Konkurs za posao | Tražimo novog/u člana/icu tima!

Art kino Kriterion otvara poziv za prijave za uposlenika/cu na poziciji - konobar/ica. Konkurs će biti otvoren od 03. - 30.04.2018. godine.

Kriterion je platforma koja se sastoji od kafe bara, izložbenog postora, kino sale pogodne i za koncerte. Ova kombinacija zahtijeva od svih uposlenika/ca veliki entuzijazam i fleksibilnost.
ŠTA VAM MI NUDIMO? 

Kriterion vam daje šansu da vodite art house kino u Sarajevo i stičete prva radna iskustva, da radite u dinamičnom okruženju, budete dio mladog i kreativnog tima. Također, da razvijate vaše poslovne kvalitete kroz rad u kafe baru, art galeriji i kinu. 


OD VAS OČEKUJEMO:


- posvećenost, kreativnost i inovativnost

- rad u kafe baru i kinu

- želju za učenjem novih vještina 


Izuzetno poželjno je da kandidati/kandidatkinje imaju izraženu sposobnost preuzimanja inicijative i da su spremni/e na timski rad. Kandidati/kandidatkinje trenutno ne smiju imati status redovnog/e studenta/ice, te moraju imati između 18 i 30 godina.


Želite iskoristiti priliku da se pridružite Kriterion timu? Potrebno je da dostavite:

- CV

- pismo motivacije sa posebno istaknutim poljima interesa, osvrtom na prethodno radno iskustvo ili neiskustvo, te kako se vi pronalazite u konceptu Kriteriona

Prijave se dostavljaju do 30. aprila 2018. godine na e-mail adresu kriterion.info@gmail.com. Intervju sa izabranim kandidatima/kandidatkinjama održat će se po završetku konkursne procedure u Art kinu Kriterion, Obala Kulina bana 2, 71000 Sarajevo.


SVE PRIJAVE PRISTIGLE NAKON NAVEDENOG ROKA SE NEĆE UZETI U RAZMATRANJE

Ukoliko imate status redovnog studenta i zainteresovani ste za rad u Kriterionu, javite nam se na e-mail kriterion.info@gmail.com ili na našu Facebook stranicu!

                                                            

                                                              Vaš Kriterion tim