Konkurs za posao - Event manager

Traži se novi član Kriterion tima!

Kriterion je kulturna platforma koja se sastoji od kafe bara, izložbenog prostora i kino sale pogodne i za koncerte. Ova jedinstvena kombinacija bavljenja kulturnom produkcijom zahtijeva od uposlenika veliki entuzijazam, posvećenost poslu, fleksibilnost i inovativnost.

Traži se osoba koja će se u svojstvu Event managera pridružiti postojećem Kriterion timu.

Od kandidata/kinje se očekuje:

- odgovornost i posvećenost poslu;

- rad u kafe baru i kinu;

- želja za učenjem novih vještina i razvijanjem ideja;

- da trenutno živi i studira u Sarajevu.

Prednost imaju kandidati/kinje koji imaju prethodnog  iskustva. Također se cijeni sposobnost timskog rada i preuzimanje inicijative.

 

Od Event managera se očekuje:

- da ima odgovarajuće vještine planiranja i organizacije događaja, njihovu koordinaciju, te planiranje i kreiranje detaljnih rasporeda i slično;

- da pokazuje interes za film i muziku, te prati domaću i internacionalnu filmsku i muzičku scenu;

- da poznaje rad u Microsoft Office-u;

- snalažljivost u zahtjevnim i stresnim situacijama;

- fleksibilnost, timski rad, sposobnost lakog ostvarivanja novih kontakata;

- osnovne organizacione i menadžerske vještine.

 

 * Pored specifičnih dužnosti vezanih za menadžment kina, svi uposlenici Kriteriona ujedno rade i u Kriterion kafe baru i kinu. 

 

Ako imate interesovanje za neke od gore navedenih tački, molimo da to navedete u svom pismu motivacije, te da svoje iskustvo istaknete u CV-u.

Šta vam mi nudimo?

Kriterion vam daje šansu da vodite prvo art house kino u Sarajevu, da radite u dinamičnom okruženju, razvijate svoje poslovne kvalitete, te implementirate svoje ideje. Angažman u Kriterionu podrazumijeva 20 sati rada u baru sedmično, plus 4 sata rada u kancelariji, te fiksnu platu u iznosu od 300 KM. Tokom maja mjeseca odabrana osoba će proći obuku zajedno sa Kriterion timom. Ako ste zainteresovani za navedenu poziciju, te imate odgovarajuće iskustvo, molimo da nam dostavite:

- CV

- Pismo motivacije sa posebno istaknutim poljima interesa.

 

Prijave se dostavljaju do 15. januara 2017. godine na e-mail adresu kriterion.info@gmail.com. Intervju sa izabranim kandidatima održat će u danima nakon završetka konkursa u Sarajevu, ul. Obala Kulina bana 2.

 

SVE PRIJAVE PRISTIGLE NAKON NAVEDENOG ROKA NEĆE SE UZIMATI U RAZMATRANJE.

 

NAPOMINJEMO DA JE POZICIJA STUDENTSKA, TE DA PRIJAVE DIPLOMACA I MAGISTARA NE MOŽEMO UZETI U OBZIR.